Πολύ χώρο θα πιάνει το God of War Ragnarök στο PS4

Πολύ χώρο θα πιάνει το God of War Ragnarök στο PS4

  • Πάμε για δεύτερο blu-ray.

Τεράστιο σε μέγεθος αρχείων αναμένεται να είναι το παιχνίδι της Santa Monica, αφού τα πρώτα pre-load στατιστικά έδειξαν προς τα 90GB χώρου αποθήκευσης. Παρ 'ότι τα δεδομένα αυτά αλλάζουν κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και ενώ ισχύουν και μικρές διαφορές ανά region, το τελικό σύνολο συνήθως δεν απέχει πολύ, πράγμα που σημαίνει πως -εκτός απροόπτου- οι κάτοχοι PS4 θα πρέπει να προετοιμάζονται να δεσμεύσουν περίπου 90GB αποθηκευτικού χώρου αν θέλουν να παίξουν το God of War Ragnarök.

Σε αυτές τις τάξεις GB το παιχνίδι θα φλερτάρει με δεύτερο δίσκο στο retail του, όπως συνέβη με τα Red Dead Redemption II, The Last of Us Part II ή Final Fantasy VII Remake για παράδειγμα, ενώ θεωρούμε δεδομένο πως θα έχει μικρότερες απαιτήσεις στις PS5 κονσόλες χάρις στο Kraken compression που πραγματοποιεί αυτόματα ο SSD του. Αν από την άλλη του συγκρίνουμε με το πρώτο παιχνίδι, που χρειαζόταν 45GB μνήμης, ίσως μας ξεκαθαρίζεται έμμεσα και το ότι μιλάμε για ένα σαφώς μεγαλύτερο game, εξού και η διπλάσια έκτασή του στον δίσκο.

Όπως είπαμε, επίσημη επιβεβαίωση θα έχουμε πιο κοντά στο launch ή όταν γίνει gold, αλλά συνήθως δεν πέφτουν πολύ έξω αυτές οι πρώτες ενδείξεις. Επομένως... κάντε χώρο και ετοιμαστείτε για Ragnarök. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.