Καταστήματα του εξωτερικού μοιράζουν δωρεάν το Babylon's Fall

Καταστήματα του εξωτερικού μοιράζουν δωρεάν το Babylon's Fall

  • Στενάχωρη η πορεία του.

Αν το κλείσιμο των servers του έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του δεν ήταν ήδη αρκετό για να αποδείξει την τραγικότητα της κατάστασης του Babylon's Fall, αυτό που κάνει το GameStop είναι το κερασάκι στην τούρτα. Το παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το χειρότερο game της Platinum και ως ένα από τα χειρότερα live-service games όλων των εποχών δίνεται πλέον χωρίς κόστος από τους υπαλλήλους της αμερικανικής αλυσίδας, εφόσον η άλλη τους επιλογή είναι να... πετάξουν τα retail αντίτυπα.

Το γεγονός επιβεβαίωσαν αρκετοί πελάτες των καταστημάτων GameStop που έσπευσαν να τα επισκεφτούν και να ζητήσουν από τους υπαλλήλους να τους μοιραστεί κάποιο από τα σύντομα αποσυρόμενα copies. Όσοι έχουν απόθεμα (επειδή κάποια καταστήματα τα είχαν ήδη διώξει) πράγματι έδιναν τις θήκες με ή χωρίς τον δίσκο μέσα, γνωρίζοντας πως από τον Φλεβάρη του 2023 δεν θα έχουν καμία αξία.

Πολύ κρίμα να βλέπουμε την πορεία του παιχνιδιού να εξελίσσεται με αυτό τον τρόπο, αφού από τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίες του αποτύγχανε να συγκεντρώσει πάνω από 10 ταυτόχρονους παίκτες στους servers του και πάει πλέον για πρόωρη διάλυση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.