Το Sackboy: A Big Adventure εμφανίστηκε στο Steam DB

Το Sackboy: A Big Adventure εμφανίστηκε στο Steam DB

  • Όλο και πιο κοντά στα PC.

Μαζί με το Returnal, είχαν διαρρεύσει εικόνες των δύο games με PC features, γεγονός που μας είχε σχεδόν σιγουρέψει τον ερχομό τους στα Steam και Epic Games Store. Μπορεί να έχει περάσει καιρός έκτοτε, όμως έχουμε νέα στοιχεία που αφήνουν μόνο την επιβεβαίωση της Sony σε εκκρεμότητα, εφόσον το Steam DB έχει πλέον αρχεία και εικονίδια του Sackboy: A Big Adventure στη βάση δεδομένων του.

Το listing περιλαμβάνει κάποιες κωδικοποιημένες λέξεις που να μας κατευθύνουν προς αυτό, όμως η εικόνα του είναι βγαλμένη απευθείας από το εξώφυλλο του κάποτε PS4/PS5 exclusive, επομένως θεωρούμε πως απομένουν τα τυπικά της PC ανακοίνωσής του. Παράλληλα, τον κύκλο του Reddit κάνει και μία εικόνα που -αν είναι αληθινή- δείχνει έναν χρήστη να τρέχει ταυτόχρονα το Returnal στο PC του και το Sackboy στο Steam Deck του.

Η Sony έχει αρκετά ακόμη PC ports στα σκαριά, όπως το Uncharted: Legacy of Thieves Collection στις 19 Οκτώβρη, το Spider-Man: Miles Morales μέχρι το τέλος του 2022 και πιθανότατα πολλές ακόμη μεταφορές που προέκυψαν και από το leak της Nvidia (Ghost of Tsuhsima, κλπ).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.