Αποχώρησε ο lead designer του Overwatch 2 από την Blizzard

Αποχώρησε ο lead designer του Overwatch 2 από την Blizzard

  • Η ανακοίνωση έρχεται εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Η σύμπτωση που έχει αρχίσει να γίνεται μοτίβο στον ευρύτερο κύκλο της Activision Blizzard καλά κρατεί, με τον Geoff Goodman να εγκαταλείπει την ομάδα ύστερα από πολύχρονη παρουσία.

«Ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον και εκτιμούμε όσα πρόσφερε στις αναπτύξεις των Warcraft και Overwatch μέσα από τους χαρακτήρες και το gameplay» ήταν μερικά από τα λόγια που ειπώθηκαν από την μεριά της εταιρείας. Το Overwatch 2 κυκλοφορεί στις 4 Οκτωβρίου και σίγουρα μία τέτοια ανακοίνωση δεν προ-οικονομεί και τους καλύτερους οιωνούς.

Το Overwatch 2 θα είναι ένας free-to-play τίτλος στον οποίο δεν θα έχουμε loot boxes αλλά battle passes, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια σε παρόμοιους τίτλους. Ακόμη, ο πρώτος τίτλος θα πάψει να υφίσταται την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου και θα αντικατασταθεί ομαλά με ένα update, τόσο για τους νέους όσο και για τους παλαιότερους χρήστες.

Πηγή: Game Developer

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.