Η φορητή cloud gaming κονσόλα της Logitech είναι γεγονός

Η φορητή cloud gaming κονσόλα της Logitech είναι γεγονός

  • Θα υποστηρίζει Xbox και GeForce Now.

Η Logitech πριν από λίγο ανακοίνωσε το G Cloud, μία συσκευή χειρός με android, συμβατή με το Xbox Cloud Gaming, το Steam Link και το GeForce Now της Nvidia.

Η φορητή αυτή κονσόλα θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου, έναντι 349,99 δολαρίων. Θα διαθέτει HD οθόνη αφής 7 ιντσών, με διάρκεια μπαταρίας μεγαλύτερη των δώδεκα ωρών, haptics και γυροσκόπιο. Όσοι διατίθενται όμως να το προ παραγγείλουν άμεσα, θα λάβουν μία γενναία έκπτωση, αφού για αυτούς θα κοστίζει 299,99 δολάρια.

Το Logitech G Cloud αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Tencent Games, με σκοπό να υποστηρίξει το cloud gaming, που όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει αρκετά μέσα στα επόμενα χρόνια.

"Το cloud gaming είναι ένας πολύ συναρπαστικός νέος τρόπος να παίζεται παιχνίδια. Μου αρέσει που μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να έχετε πρόσβαση σε βιβλιοθήκες παιχνιδιών από οπουδήποτε", ήταν μερικά από τα λόγια του αντιπρόεδρο και γενικού διευθυντή της Logitech Gaming, Ujesh Desai.

 Όπως είναι λογικό και επόμενο περιμένουμε να δούμε μελλοντικές κινήσεις και άλλως εταιρειών στο συγκεκριμένο κομμάτι, και κατά πόσο η κοινότητα θα αγκαλιάσει αυτό τον νέο τρόπο παιχνιδιού.

Πηγή: Logitech 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου The One Being Thursday, 22 September 2022 14:28 αναρτήθηκε από The One Being

    Τρομερή είδηση!!Τρομερό γράψιμο!! Σας παρακολουθώ καιρό έχετε καλή ομάδα!! Μακάρι να βγει το handheld καλό αλλά δύσκολα θα ξεπεράσει το Switch...

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.