Με νέο story θα έρθει το remake του Splinter Cell

Με νέο story θα έρθει το remake του Splinter Cell

  • Ώστε να είναι αρεστό στο νέο κοινό.

Όπως εντοπίστηκε από τα PSU αλλά και τον Tom Henderson του insider-gaming.com, η Ubisoft έχει ανοίξει αγγελίες εργασίας με στόχο την ενδυνάμωση του δυναμικού της εν όψει αρκετών projects. Ένα από αυτά είναι το remake του Tom Clancy's Splinter Cell, η ύπαρξη του οποίου επιβεβαιώθηκε στα τέλη του 2021. Η Ubisoft ψάχνει σεναριογράφο για το εν λόγω project, αναφέροντας πως η ιστορία του παιχνιδιού θα γραφτεί εκ νέου, καθιστώντας ξεκάθαρο πως δεν θα ακολουθεί πιστά τα γεγονότα κάποιου παιχνιδιού.

Μεταξύ άλλων, στο job listing αναφέρεται:

"Χρησιμοποιώντας το πρώτο Splinter Cell game ως θεμέλιο, ξαναγράφουμε και ενημερώνουμε την ιστορία για το πιο σύγχρονο κοινό. Θέλουμε να κρατήσουμε το πνεύμα και τη θεματική του original παιχνιδιού, εξερευνώντας παράλληλα τους χαρακτήρες και τον κόσμο, ώστε να τους κάνουμε πιο αυθεντικούς και πιστευτούς".

Όσοι λοιπόν ελπίζατε σε 1/1 μεταφορά, κοιτάξτε αλλού, ενώ όσοι θέλατε να δείτε κάτι πιο κοντά σε reboot μπορείτε να ανυπομονείτε για αυτό που ετοιμάζει η Ubisoft, αν και ακόμα φαντάζει πολύυυυυυυ μακριά από το να κυκλοφορήσει. Θετικό -κατ' εμέ- το ότι θα διατηρήσουν την linear προσέγγιση των πρώτων games, αλλά πρέπει σίγουρα να στοχεύσουν σε κάτι πιο φιλόδοξο τεχνικά από το Prince of Persia remake. By the way.. που είναι αυτό; 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ιάσονας Thursday, 22 September 2022 15:38 αναρτήθηκε από Ιάσονας

    Πιστεύετε πως η Ubisoft κάνει καλά βήματα προόδου με το AC κλπ ? Μου φαίνεται πως βιάζεται...Και ο λογος είναι ακριβώς αυτός που κλείνεις το κείμενό σου...ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΙΜΕΙΚ που δεν έχουμε δει καν σε τι μορφή υφίσταται μετά από αυτή τη τραγική παρουσίαση....

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.