Αμφίβολη η κυκλοφορία του STALKER 2 μέχρι το 2024-25

Αμφίβολη η κυκλοφορία του STALKER 2 μέχρι το 2024-25

  • Οι λόγοι είναι προφανείς.

Τον παραπάνω ισχυρισμό διατύπωσε δημόσια ο αρχισυντάκτης του iXBT games, Vitaly Kazunov, ο οποίος μεταφέρει τα όσα του είπαν οι εναπομείναντες developers στη GSC Game World μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, το project τέθηκε σε παύση κατά τη διεξαγωγή των τραγικών γεγονότων στη χώρα τους, η επανεκκίνηση του οποίου πραγματοποιήθηκε δύο μήνες αργότερα όταν τα μέλη τους μεταφέρθηκαν στην Πράγα. Παρόλα αυτά, το project βρίσκεται σε "μόνιμη κατάσταση επιδιόρθωσης", εφόσον είναι αρκετά τα μέλη που αποχώρησαν από την εταιρεία όλο αυτό το διάστημα, κάτι που οδήγησε αυτούς που συνέχισαν στο να αναδημιουργήσουν ή να ξεσκαρτάρουν ορισμένα assets που ήταν θεωρητικά έτοιμα.

Τότε λοιπόν ανέφερε πως δεν μπορούμε να περιμένουμε το παιχνίδι πριν το 2024-25, εφόσον ακόμα και αυτός ο στόχος φαντάζει φιλόδοξο για ένα στούντιο που κινδύνευσε να διαλυθεί εξ ολοκλήρου. Η Microsoft έχει ήδη μπει στη διαδικασία επιστροφής χρημάτων για το παιχνίδι, εφόσον έχει αναβληθεί επ' αορίστου και φυσικά έχει την επίγνωση της κατάστασης και του πόσο δηλαδή θα αργήσουμε να το δούμε να κυκλοφορεί. Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε στην παρούσα φάση, είναι υγεία και ασφάλεια για τους developers της GSC Game World και των οικογενειών τους.

Η επίσημη αναβολή του παιχνιδιού αναφέρει ακόμα το 2023 ως πιθανή περίοδο κυκλοφορίας του, ωστόσο όλα τα παραπάνω και η γενικότερη κατάσταση το καθιστούν δύσκολο αν όχι απίθανο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.