Αυτό είναι το πανέμορφο steelbook που διάλεξαν οι fans του Assassin's Creed Mirage

Αυτό είναι το πανέμορφο steelbook που διάλεξαν οι fans του Assassin's Creed Mirage

  • Θα εμπεριέχεται στην Collector's Case.

Κατά την αποκάλυψη του παιχνιδιού, όπως και της συλλεκτικής του έκδοσης, η Ubisoft δεν μας έδωσε καθαρή εικόνα της μεταλλικής θήκης που θα περιλαμβάνεται στο όλο πακέτο, εφόσον υποσχέθηκε να αφήσει το κοινό να διαλέξει ανάμεσα σε μερικές επιλογές. Η ψηφοφορία διήρκησε μόλις μερικές ώρες και το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω, που μας αρέσει και μάλιστα πάρα πάρα πολύ. Το steelbook είναι χρυσό στην πλειονότητα της επιφάνειάς του, το λογότυπο πιο ασημί και κάνουν μεταξύ τους μία εξαιρετική αντίθεση που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει κάθε fan του παιχνιδιού. Η Ubisoft συνηθίζει να είναι έτσι minimal με τα steelbooks του συγκεκριμένου franchise, δίνοντας μας συνήθως μία πιο εντυπωσιακή απεικόνιση του logo του εκάστοτε game. Η πληροφορία που κυκλοφόρησε και αναφέρει πως το logo περιλαμβάνει μέσα του τη φράση 'Hidden One' στα αραβικά, μας κάνει να το γλυκοκοιτάμε όλο και περισσότερο έκτοτε.

Αυτή, λοιπόν, είναι η θήκη που θα κλειστεί στο κουτί της 'Collector's Case' όπως ονομάζεται, οπότε όσοι καταφέρετε να εξασφαλίσετε αυτή την πιο premium έκδοση γνωρίζετε πλήρως πια τι σας περιμένει. Υπενθυμίζουμε πως το Assassin's Creed Mirage δεν έχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία πέραν του γενικότατου 2023, ωστόσο τα pre-orders αυτού και της Collector's Case είναι ανοιχτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.