Μεγάλη συνεργασία μεταξύ Pokémon και Ed Sheeran

Μεγάλη συνεργασία μεταξύ Pokémon και Ed Sheeran

  • Τραγουδά βυθισμένος σε λούτρινα.

Ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της σύγχρονης εποχής και βραβευμένος ως ο καλλιτέχνης της περασμένης δεκαετίας στο Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζει μεγάλο collab με το Pokémon franchise. Ο λόγος φυσικά για τον Ed Sheeran που αρχικά teasαρε το κοινό του μέσω ενός YouTube Short και στην συνέχεια επιβεβαίωσε μέσω social media πως ετοιμάζει ένα κομμάτι ονόματι 'Celestial' το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου στις καθιερωμένες για το μέσο streaming πλατφόρμες όπως Spotify, iTunes, κλπ.

Στο σύντομο βιντεάκι τον είδαμε να τραγουδά απόσπασμα του επερχόμενου τραγουδιού του, όντας ξαπλωμένος πάνω σε δεκάδες λούτρινα κουκλάκια των Pokémon. Το δε εξώφυλλο του κομματιού έχει σχεδιασμένη μία καρικατούρα του ιδίου με ένα παρομοίως ζωγραφισμένο Pikachu να στέκεται στον ώμο του. Είναι εύκολο να υποθέσουμε πως το κομμάτι θα περιλαμβάνει Pokémon references, με τον ίδιο να δηλώνει τεράστιος fan της σειράς, εφόσον δήλωσε πως συνήθιζε να ξοδεύει πάρα πολλές ώρες παίζοντας για παράδειγμα την κασέτα Pokémon Red στο Game Boy Color του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.