Μπείτε στην κλήρωση για συλλεκτικό Xbox Series X του Deathloop

Μπείτε στην κλήρωση για συλλεκτικό Xbox Series X του Deathloop

  • Φοβερό δωράκι από τη Microsoft.

Η Microsoft γιορτάζει την κυκλοφορία του Deathloop στο Xbox μοιράζοντας μία μοναδικότατη έκδοση της κονσόλας Xbox Series X, βαμμένης στα χρώματα του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα από τα καθιερωμένα giveaways που πραγματοποιεί η αμερικανική εταιρεία στο Twitter και ευτυχώς περιλαμβάνει και την χώρα μας μεταξύ των υποψηφίων.

Όπως βλέπετε και στο παρακάτω post του διαγωνισμού δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να μπείτε στην κλήρωση, παρά να είστε άνω των 18, να ακολουθήσετε το κεντρικό Twitter προφίλ του Xbox και να κάνετε retweet την παρακάτω δημοσίευση με το hashtag #DEATHLOOPsweepstakes. Ύστερα από αυτό το μόνο που απομένει είναι να προσεύχεστε ότι στις 29/9 θα αναδειχθείτε νικητές αυτού του giveaway, κάνοντας δικό σας αυτό το σπάνιο πακέτο.

Τόσο η κονσόλα όσο και το χειριστήριο που έρχεται μαζί της είναι εντυπωσιακά, εφόσον "φοράνε" αυτή την ποικιλία χρωμάτων και τα σχέδια ορισμένων εχθρικών μονάδων, πάντα με το φοβερό art style που χαρακτηρίζει το Deathloop.

Θυμίζουμε πως το Deathloop έχει προστεθεί εδώ και λίγες μέρες στο Game Pass, μαζί με μερικά ακόμη games.

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.