Η Sony γιορτάζει τα 20 χρόνια της σειράς Sly Cooper

Η Sony γιορτάζει τα 20 χρόνια της σειράς Sly Cooper

  • Δυστυχώς μόνο με merch.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Sly και το franchise με το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του, συμπλήρωσαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού της σειράς Sly Cooper and the Thieveus Raccoonus. Μέσω ενός αναλυτικού blog post στο PS Blog, ο Andrew Goldfarb της Sucker Punch κάλεσε τους fans της εν λόγω μασκότ του PS2 να γιορτάσουν μαζί τους τα 20α γενέθλια του Sly, με μία ιστορική αναδρομή στην πορεία της σειράς, την υπενθύμιση πως η συλλογή του Sly προστέθηκε στον Classics κατάλογο του PS Plus Premium, όπως και την ανακοίνωση της κυκλοφορίας επετειακού merch.

Τα anniversary προϊόντα θα γίνουν διαθέσιμα μέσω του PlayStation Gear και θα περιλαμβάνουν μία αφίσα/κάδρο με εκπληκτικό artwork του παιχνιδιού, ένα t-shirt με σχέδια των βασικών ληστών και ένα λούτρινο κουκλάκι του Sly. 

Δυστυχώς, η Sucker Punch κατέστρεψε τα όνειρά μας για επιστροφή του δημοφιλούς 3D platformer, τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον, εφόσον ξεκαθάρισε δημοσίως πως δεν υπάρχει κάποιο Sly game αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη τόσο στα ενδότερά της όσο και σε άλλο στούντιο. Ας ελπίσουμε πως αυτό θα αλλάξει στο μέλλον.

Για την ώρα, λέμε χρόνια πολλά σε μία ιστορική φιγούρα για το PlayStation!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.