Πρώτο trailer για το Spider-Man: Miles Morales στα PC

Πρώτο trailer για το Spider-Man: Miles Morales στα PC

  • Εντός φθινοπώρου η κυκλοφορία του.

Η αποκάλυψη πως το Spider-Man: Miles Morales θα έρθει στα PC είχε προσπεραστεί από αρκετό κόσμο, εφόσον η Sony είχε επιλέξει να το ανακοινώσει μέσα σε 2 προτάσεις ενός blog post που αφορούσε κυρίως το port του Spider-Man Remastered. Πλέον όμως έχουμε και το πρώτο teaser trailer που επιβεβαιώνει τα όσα είχε υποσχεθεί η Sony εκείνη τη βραδιά του State of Play, τόσο όσον αφορά στο πως όσο και στο πότε μπορούμε να περιμένουμε αυτή τη μεταφορά. Το βίντεο δεν μας δείχνει κάτι που δεν γνωρίζουμε ήδη, παρά μερικά εντυπωσιακά πλάνα του παιχνιδιού τραβηγμένα από PC, ενώ έχουμε και την επιβεβαίωση πως η Nixxes Software είναι ξανά αυτή που έχει αναλάβει το transition από PS4/PS5 σε PC.

Παρότι δεν είχαμε κάποια πιο συγκεκριμένη τοποθέτηση, το τέλος του trailer επιβεβαιώνει πως το παιχνίδι εξακολουθεί να βρίσκεται on track για κυκλοφορία στα Steam και Epic Games Store εντός του φθινοπώρου, άρα μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Φυσικά, αναμένουμε να το δούμε να κουβαλά όλες τις τεχνολογίες και ανέσεις που πρόσφερε η PC βερζιόν του Spider-Man Remastered.

Και μιας και το αναφέραμε εις διπλούν, ρίξτε μια ματιά στο review μας για την PC έκδοση του Marvel's Spider-Man Remastered.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.