Μπείτε από τώρα στο FIFA 23 Ultimate Team με το Web App

Μπείτε από τώρα στο FIFA 23 Ultimate Team με το Web App

  • Όπως και με το Companion App στα κινητά.

Έχει γίνει συνήθεια χρόνια τώρα για την EA να λανσάρει την Ιντερνετική της πλατφόρμα για το Ultimate Team νωρίτερα των ετησίων FIFA games. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος, εφόσον μπορείτε να συνδεθείτε με τα στοιχεία σας στο FUT Web App μέσω PC και στο Companion App μέσω κινητού, εν όψει της κυκλοφορίας του FIFA 23 την ερχόμενη εβδομάδα.

Φυσικά, έως ότου αποκτήσετε κανονικά το παιχνίδι για την κονσόλα ή τον υπολογιστή σας δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα σε αυτές τις εφαρμογές, πέραν του να ανοίξετε το loyalty pack που θα σας δώσει η EA και να πραγματοποιήσετε τις αρχικές ρυθμίσεις του starter squad σας, κερδίζοντας χρόνο για όταν ξεκινήσετε κανονικά το φετινό σας ταξίδι στο FIFA Ultimate Team. 

Να πούμε κάπου εδώ πως έχουν παρατηρηθεί ορισμένα θεματάκια με τους servers της EA κατά την κυκλοφορία των δύο εφαρμογών, κάτι που φυσικά περιμένουμε να διορθωθεί όσο πλησιάζουμε στο επίσημο launch της ερχόμενης Παρασκευής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.