Εμφανίστηκε κάποιο Silent Hill: The Short Message

Εμφανίστηκε κάποιο Silent Hill: The Short Message

  • Ακόμα περισσότερες ενδείξεις.

Το σίριαλ αποκάλυψης κάποιου Silent Hill game συνεχίζεται και αυτή τη φορά έχουμε επίσημες ενδείξεις ύπαρξης ενός project βάσει του κορεάτικου συστήματος αξιολόγησης. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε καταχώρηση ενός παιχνιδιού με όνομα 'Silent Hill: The Short Message', το οποίο γνωρίζουμε πως είναι video game από τη μετάφραση που έγινε στην καρτέλα του.

Παράλληλα, το lising αναγράφει την UNIANA ως publisher, κάτι πολύ σύνηθες για την έκδοση των games της Konami εντός της Κορέας, με χαρακτηριστικό και πρόσφατο παράδειγμα το eFootball 2023. Υπάρχουν τόσες φήμες για πολλαπλά Silent Hill games που είναι σχεδόν αδύνατο να μαντέψουμε για ποιο από αυτά πρόκειται, ωστόσο αυτή είναι πρώτη παρουσία του σχετικός ονόματος που δεν αποτελεί διαρροή, αλλά επίσημο έγγραφο.

Το γεγονός το ότι βρέθηκε rated ίσως σημαίνει πως ετοιμαζόμαστε για κάποιο reveal -επιτέλους- και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιο είναι αυτό το 'σύντομο μήνυμα'.

Πηγή: Gematsu

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.