Νέο game από τους δημιουργούς του It Takes Two

Νέο game από τους δημιουργούς του It Takes Two

  • Μην teasάρεις έτσι Josef...

Μπορεί αν μην έχουμε κάποιο offical teaser trailer ή έστω κάτι σε concept art, χαιρόμαστε ωστόσο πολύ που βλέπουμε πως η Hazelight Studios έχει βάλει μπρος για το επόμενό της project. Το -κακά τα ψέματα προφανές- γεγονός αποκάλυψε ο γίγαντας που ακούει στο όνομα Josef Fares, director του studio, που κοινοποίησε μία selfie του ιδίου με δύο άτομα που συμμετέχουν στην διαδικασία του performance capturing. Μάλιστα, δεν κρύβει το ότι πρόκειται για "sneak peek" από το επόμενό του game.

Η διπλή παρουσία στο πίσω μέρος θέλουμε να πιστεύουμε πως υποδεικνύει πως ακόμα ένα game από αυτή την ομάδα θα είναι co-op, μία δομή που έχει κατακτήσει αποδεδειγμένα πια με τα βραβεία που έχουν λάβει τα Brothers: A Tale of Two Sons, A Way Out και φυσικά το πιο πρόσφατο big-hitter, το It Takes Two. Αν αυτοί που βλέπουμε είναι οι δύο πρωταγωνιστές, δεν αποκλείεται να πέφτουμε μέσα και να ελπίζουμε δικαίως για τέτοια εξέλιξη.

Αν δεν γνωρίζετε τη σχέση μας με τον Josef Fares και την ομάδα του, αυτό το βιντεάκι θα σας πείσει. Στα του θέματος όμως, δεν είμαι μυστικό πια πως η Hazelight έχει βάλει μπρος για το επόμενο παιχνίδι της, ενώ παράλληλα ετοιμάζει τη Switch έκδοση του It Takes Two, που έχει πουλήσει πάνω από 7 εκατομμύρια αντίτυπα στις υπόλοιπες πλατφόρμες μέχρι τώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.