Έρχεται Onimusha anime στο Netflix

Έρχεται Onimusha anime στο Netflix

  • Σε παραγωγή Sublimation.

Η ομώνυμη σειρά παιχνιδιών της Capcom αποκτά τη δική της τηλεοπτική παρουσία στη συνδρομητική υπηρεσία, που θέλει να δώσει ένα νέο αέρα στο franchise.

Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για την σειρά αλλά θα περιλαμβάνει 3D, CGI χαρακτήρες καθώς και τοπία ζωγραφισμένα στα χέρια που σίγουρα ακούγεται ένας ενδιαφέρον συνδυασμός. Του project ηγείται o Takashi Miike και ο Shinya Sugai του Sublimation studio, το οποίο έχει κυκλοφορήσει και το πρόσφατο adaption του Dragon’s Dogma. Στο ρόλο του πρωταγωνιστή βρίσκεται ο Toshihiro Mifune ως Musashi Miyamoto.

 

Στα της πλοκής, το Netflix αναφέρει πως «στην αρχή της Edo εποχής, ο Musashi δεν είναι πλέον ένας νεαρός άντρας, αλλά ξεκινάει ένα ταξίδι με το Oni Gauntlet για να νικήσει για να νικήσει τους Genma».

Με την απουσία από το 2006 ενός mainline τίτλου σίγουρα η αναζωπύρωση του franchise κρίθηκε απαραίτητη. Μένει να δούμε αν εκτός από την «μικρή» οθόνη, θα έχουμε και νέα για την gaming πορεία του.

Πηγή: gematsu.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.