Η Ε3 2023 θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 16 Ιουνίου

Η Ε3 2023 θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 16 Ιουνίου

  • Σε συνεργασία με την ReedPop.

Η E3 2023 είναι και επίσημα γεγονός, με το δημοφιλέστερο gaming event να διεξάγεται από τις 13 έως και τις 16 Ιουνίου, στο Convention Center του Los Angeles.

Στις 13 με 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η E3 Business Days, που θα αφορά αποκλειστικά εγγεγραμμένο προσωπικό της βιομηχανίας. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν μερικά από τα επερχόμενα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν, μέσα σε ειδικές αίθουσες.

Η E3 Gamer Days θα ξεκινήσει από τις 15 έως και θα τελειώσει 16 Ιουνίου, προσκαλώντας τους gamers όλου του κόσμου να παρευρεθούν και να παρακολουθήσουν μερικά από τα παιχνίδια που θα παίζουν τα επόμενα χρόνια.

Η E3 θα γίνει από την ReedPop, την ομάδα που βρίσκεται πίσω από άλλα μεγάλα event, όπως τα PAX, EGX, New York Comic-Con, Star Wars Celebration και άλλα.

«Το όραμα μας είναι να ενώσουμε ξανά τη βιομηχανία αποκαθιστώντας την παραδοσιακή εβδομάδα της E3, στην προσπάθεια μας να επαναφέρουμε τη σπίθα και να αποκαταστήσουμε το ρόλο της E3, ως μία πραγματικά μαγική παγκόσμια εκδήλωση για τους δημιουργούς και τους gamers». Αυτά ήταν τα λόγια του αντιπρόεδρου της ReedPop, Kyle Marsden-Kish

Tags:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου MikeTheGamer Monday, 26 September 2022 19:44 αναρτήθηκε από MikeTheGamer

    Μετά την φυγή της Sony ακόμα και ένας τυφλός θα έβλεπε πόσο μειώθηκε το hype και το περιεχόμενο. Η νέα E3 του Keighly ήρθε για να μείνει και δεν απογοητεύει επομένως καλύτερα να περάσει στο κουτί του χρόνου η «OG» εμπειρία...

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.