Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς The Last Of Us

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς The Last Of Us

  • Σταθερά 2023...

Μεγάλη η χάρη του Θεού Neil Druckmann αλλά δεν μας έκανε και το χατίρι να μας δώσει και το ακριβές παράθυρο κυκλοφορίας να μας «ανάψει» λίγο.

Στο πρώτο ολοκληρωμένο trailer με νέο footage, ύστερα από αμέτρητα teases και leaks, παίρνουμε μία γεύση από το πως θα διαδραματιστεί ο κόσμος αυτού του αριστουργήματος στην «μικρή» οθόνη.

Joel, Ellie, Tess, Bill, clickers, Fireflies, clickers, χάος, clickers, θάνατος, θλίψη, clickers και ξανά clickers μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Πραγματικά αυτά τα 90 δευτερόλεπτα που μας χάρισε το HBΟ είναι ό,τι χρειαζόμασταν όλοι οι φανατικοί και μη του συγκεκριμένου franchise. Τα πλάνα από το κόσμο του μοιάζουν καρμπόν με το παιχνίδι ενώ σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον οι σκηνές τις οποίες έχουμε αντικρίσει στο πρώτο τίτλο.

Δώστε μας όμως και μία ημερομηνία κυκλοφορίας φίλτατοι δημιουργοί γιατί με βλέπω να γίνομαι Abby και να πετάγομαι μέχρι Καλιφόρνια μια βόλτα…

1 σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.