Η Sony γεμίζει το stock με PS5 bundles του God of War Ragnarök

Η Sony γεμίζει το stock με PS5 bundles του God of War Ragnarök

  • Προετοιμάζεται για ένα γιγαντιαίο launch.

Την προσπάθειά της να φέρει περισσότερες κονσόλες στην αγορά κάνει ξεκάθαρη για ακόμα μία φορά η Sony, ανακοινώνοντας πως στις 9 Νοεμβρίου θα έχουμε νέο πακέτο της κονσόλας PS5 συνδυασμένο με τον blockbuster τίτλο της, το νέο God of War.

Το God of War Ragnarök μπαίνει στο κλειστό κλαμπ των τίτλων που έχουν έρθει εντός του πακέτου, εφόσον μέχρι τώρα έχουμε δει μόνο τα Ratchet & Clank: Rift Apart, Horizon Forbidden West και FIFA. Όλα τους περιλαμβάνουν κωδικό του παιχνιδιού που έχουν στο εξώφυλλό τους, άσχετα που μιλάμε για τις blu-ray κονσόλες, οπότε περιμένουμε το ίδιο να συμβεί και με το God of War Ragnarök.

Παράλληλα, έχουμε την πρώτη επιβεβαίωση πως το God of War Ragnarök θα υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες του PS5, όπως τα haptic feedbacks στο DualSense, το 3D Audio στα συμβατά ακουστικά, και άλλα. Όχι πως περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι πολύ πρόσφατα το listing στο PS Store έκανε διαφήμιση των PS4 Pro τεχνολογιών έναντι του PS5.

Φυσικά, η κονσόλα εξακολουθεί να βρίσκεται σε έλλειψη διατηρώντας την τεράστια ζήτησή της στην αγορά, οπότε ειδικά αυτό το πακέτο περιμένουμε να φύγει σε κλάσματα δευτερολέπτων όπου γίνει διαθέσιμο, εφόσον θα περιλαμβάνει και τον ίσως πιο πολυαναμενόμενο τίτλο στην ιστορία του PlayStation. Συμβουλή μας να μην υποκύψετε σε scalpers που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την περίσταση.

Αν ζείτε σε σπηλιά, να σας υπενθυμίσουμε πως το God of War Ragnarök θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου για PS4 και PS5.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.