Δεν απέχει πολύ η κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor

Δεν απέχει πολύ η κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor

  • Από τον άνθρωπο που μας είπε το όνομά του.

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τι του γίνεται όσον αφορά στο επερχόμενο -και πολυαναμενόμενο- Star Wars Jedi: Survivor, αυτός είναι ο δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb, ο οποίος μας είχε αποκαλύψει τόσο την ύπαρξη του παιχνιδιού όσο και το όνομά του.

Μιλώντας στο δικό του Giant Bomb Podcast, υποστήριξε πως το marketing για το παιχνίδι θα φορτώσει μέσα στον Δεκέμβριο, εφόσον τότε θα δούμε νέο trailer για το παιχνίδι (μάλλον στα The Game Awards), όπως και τόνισε πως η κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν έχει αλλάξει εσωτερικά στα γραφεία της Respawn Entertainment, αντιθέτως το development προχωράει κανονικά για να το δούμε μέσα στον Μάρτιο του 2023.

Το σχετικό απόσπασμα των ισχυρισμών του μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο μετά το 27 λεπτό:

Ακόμη δεν έχουμε δει κάτι περισσότερο ενός CG trailer, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείεται ο Grubb να πέσει ξανά μέσα. Η αλήθεια είναι πως όσα μας έχει πει για το παιχνίδι μέχρι στιγμής επιβεβαιώνονται αργά ή γρήγορα, οπότε αν όλα συνεχίσουν να κυλάνε ομαλά στην ανάπτυξη του Star Wars: Jedi Survivor μπορούμε να το περιμένουμε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.