Πάνω από 30 εκατομμύρια ταυτόχρονοι χρήστες συνδέθηκαν στο Steam

Πάνω από 30 εκατομμύρια ταυτόχρονοι χρήστες συνδέθηκαν στο Steam

  • Συνεχίζονται τα φθινοπωρινά ρεκόρ της πλατφόρμας.

Μολονότι το Steam μετράει πλέον 19 ολόκληρα χρόνια ζωής και έχει ένα σοβαρότατο ανταγωνιστή σαν το Epic Games Store, η κοινότητά του φαίνεται πως παραμένει πιστή σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Φυσικά δεν έπαιζαν όλοι οι συνδεδεμένοι χρήστες παιχνίδια καθώς παρέμεναν συνδεδεμένοι στη πλατφόρμα ή έκαναν browsing στους διάφορους τομείς. Σύμφωνα με τα στατιστικά του SteamDB, περί τα 10 εκατομμύρια ήταν συντονισμένοι σε κάποιον τίτλο.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 27 εκατομμύρια τον Νοέμβριο του 2021 ενώ πριν από αυτό ήταν τα 25 εκατομμύρια τον Ιανουάριο του 2021. Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε, τα προηγούμενα ρεκόρ που έχουν σημειωθεί ήταν στην περίοδο των καραντινών για τον κορονοϊό κατά γενική ομολογία, μιας και το πρώτο μεγάλο νούμερο ήταν τα 20 εκατομμύρια τον Μάρτιο του 2020, επίδοση που είχε να συμβεί από το λανσάρισμα της πλατφόρμας το 2003. Σίγουρα όμως τα πρώτα κρύα και βροχές της εποχής διευκολύνουν την διαδικασία του gaming οπότε μπορεί να συναντήσουμε ακόμα μεγαλύτερες «αποβάσεις» στην περιοχή του Steam.

Πηγή: VG247

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.