Δείτε πόσο γρήγορα ξεπουλάνε τα PS5

Δείτε πόσο γρήγορα ξεπουλάνε τα PS5

  • Αυξάνεται η παραγωγή.

Πολλοί από εμάς δυσκολευτήκαμε να βρούμε την next gen κονσόλα του PlayStation στα ράφια, ακόμα και τόσο καιρό μετά τη κυκλοφορία, και γνωρίζουμε πως αρκετοί gamers ακόμη ψάχνουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα PS5. Το γεγονός αυτό οφείλεται στην αστραπιαία ταχύτητα πώλησης των διαθέσιμων κονσόλων. Σύμφωνα με τη Sony, τον Σεπτέμβριο του 2022, μόνο στις ΗΠΑ, πωλήθηκαν 100.000 PS5 σε μόλις 17,5 ώρες. Καθώς μιλάμε για τέτοιες πωλήσεις σχεδόν 2 χρόνια αφότου εμφανίστηκε στην αγορά, είναι ξεκάθαρο πως τα σημάδια της έλλειψης επεξεργαστών τα προηγούμενα χρόνια δεν έχουν σβηστεί από τη βιομηχανία.

Τα καλά νέα είναι πως η έλλειψη αυτή έχει αρχίσει και υποχωρεί. Πολλοί περισσότεροι καταναλωτές, μαζί με μένα, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν PS5 τους τελευταίους μήνες και η Sony δηλώνει πως η παραγωγή είναι γρηγορότερη από ότι περίμεναν. ”Για να ικανοποιήσουμε τη μεγάλη ζήτηση, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να φέρουμε προμήθεια για τη γιορτινή περίοδο στο τέλος του χρόνου και στοχεύουμε να ξεπεράσουμε την FY22 πρόβλεψή μας των 18 εκατομμυρίων μονάδων,” είπε ο CFO της Sony Hiroki Totoki.

Πηγή: playstationlifestyle.net

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.