Παίξτε δωρεάν το Battlefield 2042 τον Δεκέμβριο

Παίξτε δωρεάν το Battlefield 2042 τον Δεκέμβριο

  • Διαφορετικές περίοδοι ανάλογα την πλατφόρμα σας.

Μετά από έναν χρόνο κυκλοφορίας με αρκετές δυσκολίες και όχι και τόσο αισιόδοξες κριτικές, η EA μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε για περιορισμένο διάστημα τον τίτλο με «άλλο μάτι».

 

Η ελεύθερη πρόσβαση του Δεκεμβρίου θα περιλαμβάνει πάνω από 15 χάρτες – με 4 ανανεωμένα battlefields – μαζί με πάνω από 100 όπλα και 40 οχήματα προσδίδοντας ποικιλία για όλα τα γούστα. Επιπλέον, διαθέσιμοι θα είναι και 13 specialists για να τους δοκιμάσετε στα έξι game modes που είναι εφικτό να τους χρησιμοποιήσετε ενώ στο Battlefield Portal Builder μπορείτε να αλλάξετε τους κανόνες του πολέμου. Στο free access δεν περιλαμβάνεται το Season 3 Premium Battlepass – μπορείτε όμως να το αγοράσετε από το Store όπως και οποιοδήποτε άλλο microtransaction - αλλά με το που θα συνδεθείτε θα λάβετε μερικά ψηφιακά καλούδια σαν ανταμοιβή της συμμετοχής σας στο free access period. Φυσικά, η οποιαδήποτε πρόοδος σας στο παιχνίδι θα διατηρηθεί εφόσον επιλέξετε να αγοράσετε τον τίτλο μετά το πέρασμα της ελεύθερης πρόσβασης.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Battlefield 2042 free access period αρκεί να κατεβάσετε το παιχνίδι την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας σύμφωνα με τη πλατφόρμα που έχετε στην διάθεσή σας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Οι κάτοχοι οικοσυστήματος Xbox αποκτούν πρόσβαση από τις 1 Δεκεμβρίου 10:01 π.μ. έως τις 4 Δεκεμβρίου 9.59 π.μ.
  • Οι χρήστες του Steam αποκτούν πρόσβαση από τις 1 Δεκεμβρίου 8.00 μ.μ. έως τις 5 Δεκεμβρίου 8.00 μ.μ.
  • Οι κάτοχοι οικοσυστήματος PlayStation αποκτούν πρόσβαση από τις 16 Δεκεμβρίου 6.00 μ.μ. έως τις 23 Δεκεμβρίου 6.00 μ.μ.

Όλες οι παραπάνω ώρες είναι ώρες Ελλάδος ώστε να μην ταλαιπωρείστε με τις μετατροπές και τα ημισφαίρια.

Ωραίο δωράκι από την EA που συνάπτει με το γιορτινό κλίμα του Δεκεμβρίου. Γράψτε μας στα σχόλια αν θα το τιμήσετε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.