Στα The Game Awards θα ξαναδούμε Star Wars Jedi: Survivor

Στα The Game Awards θα ξαναδούμε Star Wars Jedi: Survivor

  • Πλησιάζει η ημέρα διάσωσης του γαλαξία.

Τον περασμένο μήνα σας είχαμε ενημερώσει πως υπήρχε η φήμη για την περίοδο κυκλοφορίας του Star Wars Jedi: Survivor. Τώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια από το Insider Gaming καθώς λέγεται πως το παιχνίδι θα παρουσιαστεί εκ νέου στα The Game Awards, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για τις 8 Δεκεμβρίου. Αναφέρεται συγκεκριμένα πως η παρουσίαση θα περιλαμβάνει νέο trailer για το παιχνίδι, ενώ θα δούμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του και την ημερομηνία που θα ανοίξουν τα pre-orders, κάτι που επιβεβαιώνει και ο αξιόπιστος Jeff Grubb.

Τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα είναι πως το παιχνίδι δημιουργείται από την Respawn Entertainment και πως τα γεγονότα του δεύτερου παιχνιδιού θα βασίζονται σε εμβληματικές στιγμές του Star Wars franchise. Επιπρόσθετα, δεν θα λείπουν και οι συγκλονιστικές μάχες που γνωρίσαμε στον πρώτο τίτλο της σειράς, ενώ το παιχνίδι προορίζεται μόνο για τις next-gen κονσόλες, δηλαδή PS5 και Xbox Series X|S, όπως και για PC. Τέλος, γνωρίζουμε πως έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι καθώς, όπως και εσείς, ανυπομονούμε το ίδιο για να δούμε τι θα έχει καταφέρει μέχρι την παρουσίασή του το στούντιο της Electronic Arts.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.