Καθυστερεί η κυκλοφορία του Disney Speedstorm

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Disney Speedstorm

  • Άλλη μία αναβολή στο ιστορικό του 2022.

Με δημοσίευσή της στο Twitter η ομάδα ανάπτυξης του Disney Speedstorm μας ανακοινώνει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, παίρνοντας μία μικρή αναβολή στα αρχικά της σχέδια κυκλοφορίας.

Με λίγα λόγια, μας αναφέρει ότι τους ενδιαφέρει να προσφέρουν μία ενθουσιώδη εμπειρία, η οποία θα κάνει τους fans να την επισκέπτονται συνεχώς, καθώς θα προσφέρει ένα γρήγορο ρυθμό αλλά και ανταγωνιστικά στοιχεία. Με αυτά στο μυαλό αποφάσισαν να καθυστερήσουν την κυκλοφορία του παιχνιδιού και να μεταφέρουν την ημερομηνία μέσα στο 2023 για τις κονσόλες και για τα PC. Τέλος ευχαριστούν την κοινότητα για το feedback, αλλά και τους beta testers που βοήθησαν στην ανάπτυξη και υπόσχονται ότι θα μας κρατήσουν ενήμερους για την πρόοδο τους με περισσότερα νέα τις επόμενες εβδομάδες.

Ας ελπίζουμε η ομάδα να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και να δημιουργήσει κάτι που θα είναι ανάλογο των μεγάλων προσδοκιών των Disney fans.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.