Ένα Steam Deck ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ θα κερδίζουν οι viewers των The Game Awards

Ένα Steam Deck ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ θα κερδίζουν οι viewers των The Game Awards

  • Απίστευτος διαγωνισμός από την Valve.

Ένα τρελό giveaway διοργανώνουν τα The Game Awards σε συνεργασία με την Valve, εν όψει της διεξαγωγής των πρώτων την επόμενη εβδομάδα. Όπως ανακοίνωσαν οι δύο πλευρές και μας εξήγησε ο Geoff Keighley, ακολουθώντας ορισμένα βήματα και παρακολουθώντας το event μέσω Steam μπορεί οποιοσδήποτε να μπει στην κλήρωση (ισχύει και για τη χώρα μας) για να κερδίσει ένα Steam Deck 512GB. Θα μας πείτε, οι πιθανότητες είναι λίγες.. Sike! Η Valve δεν θα μοιράσει μία φορητή κονσόλα σε όλο το show, αντιθέτως θα μοιράζει μία κονσόλα ανά λεπτό, καθ' όλη τη διάρκεια των The Game Awards 2022, κοινώς μιλάμε για εκατοντάδες κονσόλες αν σκεφτούμε πως το event πάντα διαρκεί κάμποσες ώρες.

Οι κανόνες της "δωροπροσφοράς" έχουν ως εξής:

"Πρέπει να έχετε εγγραφεί για να μπείτε στην κλήρωση και να παρακολουθείτε τα The Game Awards στο Steam για μια πιθανότητα να κερδίσετε. Για να εγγραφείτε, πρέπει να βρίσκεστε στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, να έχετε κάνει μια αγορά στο Steam μεταξύ 14 Νοεμβρίου 2021 και 14 Νοεμβρίου 2022 για να επαληθευτεί η χώρα, ο λογαριασμός σας να είναι σε καλή κατάσταση και να μην είναι περιορισμένος. Στις 9 Δεκεμβρίου, κατά τη μετάδοση των The Game Awards, κάθε λεπτό θα κληρώνεται ένα τυχαίο όνομα από το σύνολο των εγγεγραμμένων που παρακολουθούν εκείνη τη στιγμή την εκπομπή στο Steam. Θα μεταδώσουμε τα The Game Awards στο https://steam.tv – ο νικητής θα ανακοινώνεται στη συνομιλία καθώς πραγματοποιείται κάθε κλήρωση."

Το link της εγγραφής θα βρείτε εδώ!

Αν λοιπόν σκοπεύετε να ξενυχτίσετε παρακολουθώντας τα The Game Awards την άλλη Πέμπτη, καλό είναι να το κάνετε μέσω Steam και ποτέ δεν ξέρετε, ίσως σταθείτε τυχεροί!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.