Αποκτήστε δωρεάν για PC το Fort Triumph μαζί με ένα ακόμη game

Αποκτήστε δωρεάν για PC το Fort Triumph μαζί με ένα ακόμη game

  • Πάρτε το μαζί με το RPG in a Box.

Μπήκαμε Δεκέμβριο και λίγο πριν η Epic μπει στα συνεχόμενα δώρα, τουλάχιστον όπως φημολογείται, συνεχίζει τις εβδομαδιαίες μοιρασιές. Ξεκινάμε με το Fort Triumph ένα χαριτωμένο RPGάκι που αυτοαποκαλείται μίξη μεταξύ ανάμεσα στο turn-based combat του XCOM και στην εξερεύνηση του Heroes of Might and Magic. Βαρύ σαν ισχυρισμός, αλλά μπορείτε να κρίνετε κατά πόσο αληθεύει, εφόσον μπορείτε να το προσθέσετε δωρεάν στη συλλογή σας, ενώ έχετε την επιλογή να το παίξετε με παρέα, εφόσον επιτρέπει και co-op. Φαίνεται πάντως πως η CookiByte έχει φτιάξει κάτι συμπαθητικό.

Αν δεν σας αρκεί αυτό, έχετε ακόμα μία RPG επιλογή, με τον τίτλο.. που το έχει στον τίτλο του. Το RPG in a Box είναι περισσότερο εργαλείο δημιουργίας παιχνιδιών ρόλων από παιχνίδι. Διαθέτει πολλά εργαλεία και πραγματικά επιτρέπει στη φαντασία των παικτών να οργιάσει και να φτιάξουν mini games άκοπα και χωρίς απαιτήσεις σε προγραμματιστικές γνώσεις.

Αμφότερα τα games θα είναι διαθέσιμα προς εξαργύρωση στο Epic Games Store μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου το απόγευμα.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Fort Triumph.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το RPG in a Box.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.