Θα πάθετε ΣΟΚ με τα μηδενικά loading times του Forspoken

Θα πάθετε ΣΟΚ με τα μηδενικά loading times του Forspoken

  • Αξίζει να το δεις..

Μπορεί να έχει ακούσει πολλά το Forspoken, αλλά έχει βρει τον τρόπο να προσφέρει στιγμές εντυπωσιασμού. Το έκραξαν για το story, απάντησε με το φοβερό του traversal. Το έκραξαν για το "Vogue" εξώφυλλό του, απάντησε με το διασκεδαστικό του σύστημα μάχης. Δέχθηκε ένα σωρό καθυστερήσεις στην ημερομηνία κυκλοφορίας του.. αυτό όμως που δεν καθυστερεί καθόλου είναι το ίδιο το παιχνίδι.. λειτουργικά. 

Υπήρξαν στο παρελθόν δηλώσεις από τους δημιουργούς στη Luminus Productions που έλεγαν ότι το παιχνίδι θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ταχύτητα του PS5, άλλο όμως να ακούμε φουσκωμένα λόγια και άλλο να το βλέπουμε ιδίοις όμμασι. Το παρακάτω κλιπάκι δείχνει πόσο αποστομωτικά γρήγορη θα είναι η διαδικασία του fast travelling στο παιχνίδι, αφού δεν προλαβαίνουμε να ανοιγοκλείσουμε τα βλέφαρά μας και τσακ! Βρισκόμαστε στη νέα τοποθεσία.

Υπάρχουν πολλά games που έχουν επωφεληθεί από την ταχύτητα των SSDs των τελευταίων κονσολών, αλλά αυτό που βλέπουμε στο Forspoken δεν έχει προηγούμενο. Φυσικά, αυτό δεν είναι αρκετό για να λάμψει το παιχνίδι, αλλά έχει αρκετά θετικά σημάδια και πλησιάζουμε επιτέλους στην κυκλοφορία του αφού, αν δεν δεχθεί ξανά αναβολή, θα λανσαριστεί σε PC και PS5 στις 24 Ιανουαρίου του 2023.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.