ΦΗΜΗ: Προς Αύγουστο του 2023 η κυκλοφορία του Assassin's Creed Mirage

ΦΗΜΗ: Προς Αύγουστο του 2023 η κυκλοφορία του Assassin's Creed Mirage

  • Εσωτερικά μικρο-delays.

Θεωρούμε καιρό τώρα τον Tom Henderson και τη σελίδα του, Insider Gaming, αξιόπιστες πηγές πληροφοριών και έτσι μας είναι εύκολο να εικαστούμε πως γνωρίζει δεδομένα του υποβάθρου όσον αφορά στη σειρά Assassin's Creed, εφόσον πρώτος είχε αποκαλύψει τα πολυάριθμα projects που ετοιμάζει η Ubi. Το τελευταίο του ρεπορτάζ αναφέρει πως πηγές του στην Ubisoft του επιβεβαίωσαν πως το επερχόμενο Assassin's Creed Mirage έχει δεχθεί ανεπίσημες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του και έτσι, ενώ ήταν να κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό της χρονιάς, αυτή τη στιγμή έχει τοποθετηθεί εσωτερικά προς τον Αύγουστο του 2023.

Ο λόγος δεν είναι ξεκάθαρος, με τον Henderson να υποθέτει πως το γεγονός το ότι το παιχνίδι θα είναι cross-gen δημιουργεί όσο να 'ναι θέματα στο optimization, όπως και ότι το Assassin's Creed Code RED αντιμετωπίζει και αυτό θεματάκια στην ανάπτυξη του. Αυτό και το Assassin's Creed Code HEXE υπολογίζονται προς το παρόν για τα 2024 και 2026 αντίστοιχα.

Όπως σημειώνει ο Henderson, άπαξ και το AC Mirage πλησιάσει το τέλος του 2023 θα σημάνει μία απόσταση τριετίας μεταξύ αυτού και του προηγούμενου παιχνιδιού του franchise, του Assassin's Creed Valhalla. Τα pre-orders για το παιχνίδι πάντως είναι ακόμα ανοιχτά, κάτι που αποτελεί από μόνο του θετικό σημάδι προς μία βέβαιη κυκλοφορία μέσα στο 2023, είτε είναι στις αρχές του είτε προς το τέλος του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.