Πρώην director της σειράς Zelda λανσάρει νέο open-world dress-up παιχνίδι

Πρώην director της σειράς Zelda λανσάρει νέο open-world dress-up παιχνίδι

  • Το Infinity Nikki αποτελεί το πρώτο cross-platform παιχνίδι της σειράς.

Το Nikki franchise αποτελεί μία σειρά που πολλοί λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών δεν θα έχουν ακουστά. Όχι αδίκως, μιας και μιλάμε για μία exclusive σειρά σε Android και iOS συσκευές, ενώ το γεγονός ότι αποτελεί ένα dress-up παιχνίδι δεν είναι και το δυνατότερο selling point για την προσέγγιση ενός ευρύτερου ηλικιακά κοινού.

Ωστόσο, η ανακοίνωση του νέου installment της σειράς, με τίτλο Infinity Nikki, εκτός του ότι αποτελεί το πρώτο cross-platform game, παρουσιάζει ένα ακόμα ενδιαφέρον. Το Infinity Nikki θα είναι ένα open-world RPG, έχοντας σε ηγετικό ρόλο τον Kentaro Tominaga, πρώην director και designer στη σειρά The Legend of Zelda. Ιδού και το announcement trailer του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει η εταιρεία παραγωγής Papergames, το Infinity Nikki θα είναι ένα open-world dress-up adventure game, όπου οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα τη μαγευτική χώρα της Miraland, χρησιμοποιώντας τις μαγικές δυνάμεις που λαμβάνει η Nikki από τα διάφορα outfits της.

Από το βίντεο γίνεται εμφανές πως το Breath of the Wild αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον τίτλο, στοιχείο αναμενόμενο μιας και ο Tominaga αποτελούσε designer του παιχνιδιού, αλλά και director του Expansion Pass του.

Ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Infinity Nikki, αλλά είναι γνωστό πως θα κυκλοφορήσει εκτός από τις Android και iOS συσκευές, σε PS5, PS4 και PC.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.