Το 2023 έρχεται η GOTY έκδοση του Cyberpunk 2077

Το 2023 έρχεται η GOTY έκδοση του Cyberpunk 2077

  • Και θα τα περιέχει όλα μέσα.

Το Cyberpunk 2077 κάνοντας μία από τις πλέον γνωστές νεκραναστάσεις (χτυπώντας και καινούργιο milestone, πριν λίγο καιρό) στην gaming βιομηχανία, ετοιμάζεται σιγά-σιγά να κλείσει το κεφάλαιο του, φέρνοντας μέσα στο 2023 την Game of the Year edition του, με βάση τα λεγόμενα του CEO, Adam Kicinski.

Συγκεκριμένα, σε συνάντηση επενδυτών μίλησε με πολύ θετικά λόγια για το μέλλον της εταιρείας αλλά και του Cyberpunk 2077, αναφέροντας πως μετά την κυκλοφορία του expansion, Phantom Libertyκαι , βρίσκονται στα σχέδια τους να φέρουν την GOTY έκδοση (σε full price), όπως έγινε και με το The Witcher 3, που παρέμεινε στην αγορά με αυτή την έκδοση. Στόχος τους είναι να κυκλοφορήσουν την έκδοση αυτή μέσα στο 2023.

Αυτά τα νέα μας έρχονται μετά από τις ανακοινώσεις για το καλύτερο οικονομικό τρίμηνο της CD Projekt RED, μέχρι και σήμερα, που σηματοδοτεί και μια γενικότερη άνοδο της εταιρείας στα μάτια των gamers. Τέλος, να υπενθυμίσω ότι στις 14 Δεκεμβρίου έρχεται το Next-Gen update για το The Witcher 3 και ότι έχει ανακοινωθεί το sequel του Cyberpunk 2077, αλλά και το remake του πρώτου The Witcher.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.