Δοκιμάστε δωρεάν το Battlefield 2042 στις PlayStation κονσόλες

Δοκιμάστε δωρεάν το Battlefield 2042 στις PlayStation κονσόλες

  • Το free access διαρκεί την περίοδο 16-23 Δεκεμβρίου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και τον περασμένο Νοέμβριο, η EA σε μία προσπάθεια αναγέννησης του Battlefield 2042, προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στον multiplayer τίτλο, τόσο στα οικοσυστήματα των Xbox και PlayStation όσο και σε PC μέσω του Steam.

Έχοντας ήδη διανύσει στις αρχές του μήνα τις δωρεάν περιόδους σε PC και Xbox, σειρά τώρα έχουν τα PlayStation 4 και 5. Συγκεκριμένα, όπως μας υπενθυμίζει η Sony με το παρακάτω tweet, οι κάτοχοι των δύο αυτών κονσολών μπορούν να παίξουν το Battlefield 2042 δωρεάν για την περίοδο 16 με 23 Δεκεμβρίου.

Κατεβάζοντας το παιχνίδι από το PlayStation Store το διάστημα αυτό, έχετε πρόσβαση σε πάνω από 15 χάρτες, περισσότερα από 100 όπλα και 40 οχήματα, 13 specialists και 6 game modes. Παράλληλα, από τις 20 Δεκεμβρίου ξεκινάει και η Season 3 με την ονομασία "Escalation", φέρνοντας νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι, το οποίο όμως δε θα μπορείτε να αξιοποιήσετε μέσω του free access.

Τι λέτε, θα του δώσετε μία ακόμα ευκαιρία ;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.