Το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch είναι το νέο δωρεάν game του Epic Game Store

Το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch είναι το νέο δωρεάν game του Epic Game Store

  • Fists, Rabbits + Robots

Μετά το χθεσινό αλαλούμ που προκάλεσε η Epic με τη δωρεάν προσφορά του Death Stranding στο κατάστημα της, το σημερινό μενού από τη μία δεν αναμένεται να κάνει τον ίδιο ντόρο, αλλά αξίζει και με το παραπάνω την προσοχή σας.

Διανύοντας λοιπόν τη 12η μέρα του bazaar δωρεάν παιχνιδιών, η Epic Games προσφέρει το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Ένα πανέμορφο metroidvania παλιά κοπής, στο οποίο ακολουθούμε τον Rayton, ένα ανθρωπόμορφο κουνέλι που προσπαθεί να ελευθερώσει την Torch City από τους ρομποτικούς εισβολείς της. Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε και το δικό μας σχετικό review.

Το F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch αναπτύχθηκε από την TiGames και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2021 από την Antiidelay για PS4, PS5, ενώ ακολούθησαν εκδόσεις και για PC και Nintendo Switch.

Μέσα στις επόμενες 24 ώρες από τη δημοσίευση αυτού το άρθρου, μπορείτε να το προσθέσετε για πάντα στη συλλογή σας κάνοντας ένα απλό κλικ εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.