Κάντε δικό σας δωρεάν το Worms Revolution Gold Edition στο GOG

Κάντε δικό σας δωρεάν το Worms Revolution Gold Edition στο GOG

  • Blast from the past!

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε τόσο κυκλοφορεί και ένα νέο παιχνίδι στο τρελό και άκρως διασκεδαστικό σύμπαν των Worms. Λογικό, μιας και μιλάμε για μία από τις μακροβιότερες σειρές στο χώρο του gaming, η οποία ξεκίνησε το μακρινό 1995 κι εγώ γεννήθηκα ολίγον τι αργότερα.

Ωστόσο, δεν ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε για μένα, αλλά για το νέο χριστουγεννιάτικο καλούδι που προσφέρει το GOG.com, το οποίο δεν είναι άλλο από το Worms Revolution Gold Edition. Ένα παιχνίδι που συνέχισε επάξια την παράδοση των artillery strategy, προσφέροντας μία πληθώρα πολεμικών τακτικών και επιλογών στο character customization.

Προσφάτως, το Worms Revolution Gold Edition έκλεισε τα δέκα του χρόνια, καθώς είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2012 σε PS3, Xbox 360, PC και αποτελούσε το 13ο παιχνίδι της σειράς που αναπτύσσεται από την Team17.

Αν θέλετε να θυμηθείτε λίγο τα παλιά μόνοι είτε με την παρέα σας, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα κλικ εδώ και να αποκτήσετε τον εν λόγω τίτλο μέσα στις επόμενες 68 ώρες από την κυκλοφορία αυτού του άρθρου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.