Προλάβετε ΤΡΙΑ δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store

Προλάβετε ΤΡΙΑ δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store

  • New year, same Epic…

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ολόκληρα παιχνίδια μοιράζει το Epic Games Store αυτή την εβδομάδα! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Την αρχή κάνει το Divine Knockout, ένα platform fighter παιχνίδι, όπου οι παίκτες καλούνται να διαλέξουν μεταξύ διάφορων μυθικών χαρακτήρων και να παλέψουν solo ή με την παρέα τους. Αν και θυμίζει ολίγον τι από Brawlhala, αυτό που διαφοροποιεί τον τίτλο είναι η 3rd person οπτική του, κάτι που δε συναντάμε συχνά σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Στη συνέχεια έχουμε το First Class Trouble, ένα multiplayer game αλά Among Us, όπου οι παίκτες όντας επιβάτες ενός διαστημικού κρουαζιερόπλοιου προσπαθούν να σταματήσουν τη τεχνητή νοημοσύνη του πλοίου από το να τους σκοτώσει. Πρέπει να συνεργαστούν και να ανταγωνιστούν για να γλυτώσουν, καθώς ορισμένοι από αυτούς είναι ανθρωπόμορφα ρομπότ που προσπαθούν μαζί με την A.I. να τους εξολοθρεύσουν.

Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος, θα μιλήσουμε για το Gamedec, ένα single-player isometric RPG. Οι παίκτες λαμβάνουν το ρόλο ενός game detective, ο οποίος καλείται να διαλευκάνει υποθέσεις μέσα σε virtual κόσμους, συνομιλώντας με υπόπτους, μάρτυρες και συλλέγοντας στοιχεία με φόντο ένα cyberpunk σκηνικό.

Όπως κάθε φορά, τα τρία αυτά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για μία μόνο εβδομάδα, δηλαδή μέχρι τις 19 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Divine Knockout.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το First Class Trouble.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Gamedec – Definitive Edition.

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.