Πάνω από 100 side quests αναμένεται να έχει το Hogwarts Legacy

Πάνω από 100 side quests αναμένεται να έχει το Hogwarts Legacy

  • ..που θα επηρεάζουν άμεσα την ιστορία του παιχνιδιού!

Η κυκλοφορία του Hogwarts Legacy πλησιάζει και μαζί με αυτήν γίνεται ολοένα και πιο φανερό το γιατί χρειάζονται 35+ ώρες προκειμένου να τερματίσει κανείς το παιχνίδι. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GamesRadar+ ο narrative director του παιχνιδιού, έκανε ένα μικρό tease για τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί η Avalanche να εμπλουτίσει και κατ’ επέκταση να κρατήσει τους παίκτες στο μαγευτικό κόσμο του Hogwarts. Ποιος είναι αυτός αναρωτιέστε; Η απάντηση βρίσκεται στα περισσότερα από 100 side quests που έχει ετοιμάσει η εταιρεία και τα οποία, εκτός του ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν με όποια σειρά θέλετε, επηρεάζουν σημαντικά την εξέλιξη της κύριας ιστορίας.

Συγκεκριμένα, η Moira Squier ανέφερε πως «το κύριο storyline είναι αρκετά περίπλοκο και ελκυστικό, περιλαμβάνοντας μία ποικιλία χαρακτήρων με διαφορετικές απόψεις. Μέσα από τις επιλογές που προσφέρονται στους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια, τους δίνεται η δυνατότητα να βιώσουν την ιστορία με το δικό τους τρόπο», καθώς η «αλληλεπίδραση που θα έχουν με έναν χαρακτήρα σε κάποιο side quest θα επηρεάζει τη σχέση τους και στην κύρια πλοκή».

Αν και ο αριθμός των quests δεν είναι κάτι νέο στα open world παιχνίδια, σίγουρα το γεγονός ότι αυτά θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην πλοκή είναι κάτι που εξάπτει τη φαντασία και φυσικά εγείρει ερωτήματα όσον αφορά την εκτέλεση του.

Το Hogwarts Legacy καταφθάνει στις 10 Φεβρουαρίου για PS5, Xbox Series X|S και PC, ενώ αναμένεται στις 4 Απριλίου για PS4, Xbox One και 25 Ιουλίου για το Nintendo Switch.

Πηγή: GamesRadar+

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.