Το MADiSON έρχεται στο νέο PlayStation VR2

Το MADiSON έρχεται στο νέο PlayStation VR2

  • Time to get freaky… up close!

Αν και δεν είχα την τύχη μέχρι στιγμής να βιώσω την εμπειρία του virtual reality gaming, δεν μου το βγάζετε από το μυαλό πως αυτό δημιουργήθηκε για ένα και μοναδικό σκοπό. Να χάσουν οι άνθρωποι τον ύπνο τους διά παντός παίζοντας horror παιχνίδια! Επομένως, δεν μου κάνει εντύπωση πως ένα από τα τρομακτικότερα παιχνίδια όλων των εποχών, κάνει τη μετάβαση του στο virtual κόσμο.

Ο λόγος γίνεται για το MADiSON, το οποίο, όπως ανακοίνωσε η Bloodious Games από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, έρχεται στο νέο PlayStation VR2.

Το πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς μέσα στο 2023 παραμένει άγνωστο, ωστόσο η εταιρεία στο ίδιο tweet προέτρεψε τους fans να μείνουν συντονισμένοι, καθώς θα έρθουν κι άλλες ανακοινώσεις μέσα στο έτος με νέα projects και φυσικά το επίσημο release date.

Επιπλέον, αν δεν αντέχετε να παίξετε οι ίδιοι το παιχνίδι ή απλώς θέλετε να πάρετε μία μικρή γεύση αναμένοντας τη VR κυκλοφορία του, μπορείτε να διαβάσετε το review μας γι’ αυτό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.