Τρελός ρυθμός στη gameplay παρουσίαση του Atomic Heart

Τρελός ρυθμός στη gameplay παρουσίαση του Atomic Heart

  • BioShok αλά Ρώσικα.

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα εκτενές gameplay video του Αtomic Heart, το οποίο μας παρουσίασε μία χορταστική ανάλυση για το τι θα δούμε στον τίτλο της Mundfish, ο οποίος είναι προγραμματισμένος όπως σας είχαμε ενημερώσει να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου.

Όλα ξεκινάνε σε μία μυστική βάση της Σοβιετικής ένωσης, στην οποία κατασκευάζονται ρομπότ, με σκοπό να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα της ανθρωπότητας. Όλα βέβαια παίρνουν μία διαφορετική τροπή, όταν μία καινοτομία που επιτρέπει στο ανθρώπινο γένος να ελέγχει το network και τα ρομπότ με τη σκέψη, δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου και τα ρομπότ επιτίθενται στους ανθρώπους με αποτέλεσμα να υπάρχουν τρομερές απώλειες. Την κατάσταση έρχεται να σώσει ο πράκτορας Major Nechaev, με κωδική ονομασία «P-3».

Κατά την διάρκεια την αποστολής του ο «P-3» θα χρειαστεί να εξερευνήσει ολόκληρο το συγκρότημα κτηρίων που υπάρχει στην βάση, να περιηγηθεί στις κατεστραμμένες περιοχές, να ανακαλύψει μυστήρια εργαστήρια, αλλά και υπόγειες διόδους και δωμάτια γεμάτα με πάζλ, που καλούνται να ψυχαγωγήσουν και τον πιο απαιτητικό παίχτη.

Γενικότερα, ο κόσμος του Atomic Heart είναι γεμάτος με τρέλα και χάος, καθώς τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πάντως, αυτά που είναι όπως φαίνονται είναι τα καθόλου φιλόξενα ρομπότ, τα οποία έχουν ως μοναδικό σκοπό να σας καταστρέψουν. Ωστόσο, μεγάλη φαίνεται να είναι η ποικιλία των όπλων, αλλά και των ικανοτήτων που έχει στην διάθεση του ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, που μαζί με το πιστό AI γάντι του που θα του παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και βοήθεια στην μάχη, καλούνται να φέρουν ένα τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη.

Δείτε το gameplay overview:

Επιπρόσθετα θα χρειαστείτε τουλάχιστον 25 ώρες για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι και να απαλλάξατε τον κόσμο από τα ανεξέλεγκτα ρομπότ, αλλά και να επαναφέρετε το network σε ομαλή λειτουργία. 

Το Atomic Heart πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.