Μάθαμε πόσο χώρο θα πιάνει το Hogwarts Legacy σε κονσόλες και PC

Μάθαμε πόσο χώρο θα πιάνει το Hogwarts Legacy σε κονσόλες και PC

  • "Μπαμπάτσικο" το πολυαναμενόμενο RPG.

Μετράμε πλέον μονοψήφιο αριθμό ημερών μακριά από την κυκλοφορία του Hogwarts Legacy και αποκαλύπτονται σιγά-σιγά όλες οι λεπτομέρειες που οφείλουμε να γνωρίζουμε προτού μπούμε στη διαδικασία να το αποκτήσουμε. Μία από αυτές είναι το μέγεθος του παιχνιδιού σε δεσμευμένα GB, εφόσον πολύς κόσμος ενδέχεται να έχεις γεμάτους τους SSDs του PC ή της κονσόλας του. Αν ανήκετε σε αυτούς, ανοίξτε από τώρα διάδρομο για το επερχόμενο RPG, εφόσον θα χρειαστείτε αρκετές δεκάδες από "γίγα", ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στη gaming πλατφόρμα σας.

Το Game Haus μας δίνει πληροφορίες όσον αφορά στο μέγεθος του Hogwarts Legacy σε PC και Xbox Series X|S:
- Οι κάτοχοι Xbox Series S θα πρέπει να ελευθερώσουν τουλάχιστον 50GB από τον δίσκο τους
- Οι κάτοχοι Xbox Series X θα πρέπει να ελευθερώσουν τουλάχιστον 77GB από τον δίσκο τους
- Οι κάτοχοι PC θα πρέπει να ελευθερώσουν τουλάχιστον 85GB από τον δίσκο τους

Ως προς τους PlayStation χρήστες, οι συνήθεις ύποπτοι στο PlayStation Game Size αποκάλυψαν πως στο PS5 θα πρέπει να δεσμεύσετε - δια μαγείας - 80GB, το 1/10 δηλαδή του συνολικού χώρου που προσφέρει η κονσόλα για εφαρμογές και λειτουργικό σύστημα. 

Αν δεν έχετε, επομένως, περίσσεια άνεση στους αποθηκευτικούς σας χώρους έχετε λίγες ακόμη μέρες να προβείτε σε στρατηγική ανακατανομή, αν θέλετε να παίξετε το Hogwarts Legacy ήδη από την ημέρα της κυκλοφορίας του στις 10 Φεβρουαρίου.

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.