Έξι games αποχαιρετούν το Xbox Game Pass τον Φεβρουάριο

Έξι games αποχαιρετούν το Xbox Game Pass τον Φεβρουάριο

  • Έχετε δυο βδομάδες διορία!

Είναι αρκετά σύνηθες για τις συνδρομητικές gaming υπηρεσίες να προσθαφαιρούν games στην πάροδο του χρόνου. Όπως το Game Pass αποδέχεται αρκετά games μηνιαίως, προσφέροντάς μας αρκετές επιλογές, έτσι αναγκάζεται να αφαιρέσει μερικούς από τους τίτλους της λίστας του. Κατά πάσα πιθανότητα λήγει το deal ανάμεσα στη Microsoft και τις εταιρείες ανάπτυξής τους, κάτι που οδηγεί σε αυτό το αποτέλεσμα. Στις 15 Φεβρουαρίου, λοιπόν, θα έχουμε 6 αναχωρήσεις από την εν λόγω υπηρεσία, ευτυχώς όμως όχι κάποια ηχηρή. Βέβαια, είναι υποκειμενικό, εφόσον οποιοσδήποτε απολάμβανε ή σκεφτόταν να απολαύσει κάποιο από τα παρακάτω πρέπει πια να... βιαστεί.

Τα games που θα αφαιρεθούν από τα Xbox και PC Game Pass στην προαναφερθείσα ημερομηνία είναι τα εξής:
- Recompile
- Skul: The Hero Slayer
- The Last Kids on Earth and the Staff of Doom
- Besiege Console
- CrossfireX: Operation Catalyst
- Infernax

Αυτά μας πρόδωσε η καρτέλα "leaving soon" στο site της Microsoft, οπότε οφείλαμε να σας ενημερώσουμε και να σας προειδοποιήσουμε να επισπεύσετε τα playthroughs σας, προτού δείτε κάποιο από αυτά να εξαφανίζεται από το συνδρομητικό πακέτο και κατ' επέκταση και από την κονσόλα/PC σας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.