Σταματά κιόλας η υποστήριξη του Back 4 Blood

Σταματά κιόλας η υποστήριξη του Back 4 Blood

  • Well…that was fast.

Η Turtle Rock ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την κυκλοφορία νέου περιεχόμενου όσον αφορά το αρκετά αμφιλεγόμενο Back 4 Blood, με την ίδια πλέον να εστιάζει στην επόμενη μεγάλη κυκλοφορία της. Το παιχνίδι ακολούθησαν σταδιακά καθ' όλη τη διάρκεια της «ενεργής» ζωής του, τρία expansions. Τα ήδη υπάρχοντα Children of the Worm και Tunnels of Terror ακολούθησε περίπου δύο μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου το River of Blood, το οποίο ήταν και το τελευταίο περιεχόμενο που έδωσε η εταιρία.

Η ίδια ανέφερε σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, πώς ο όγκος των εργαζομένων της δεν είναι αρκετά μεγάλος έτσι ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί αρκετές ΑΑΑ κυκλοφορίες, αφού πλέον το στούντιο έχει μπει στη διαδικασία ενός νέου μεγάλου παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η Turtle Rock είναι στην πραγματικότητα ένα αρκετά μικρό στούντιο για να δημιουργεί ΑΑΑ παιχνίδια. Δεν έχουμε αρκετά άτομα έτσι ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε νέο περιεχόμενο για το Back 4 Blood ενώ κάνουμε ένα άλλο παιχνίδι- ναι! Ένα άλλο παιχνίδι. Δεδομένου αυτού, ήρθε η ώρα να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, να επιστρέψουμε στο εργαστήριο και να εργαστούμε για το νέο μεγάλο παιχνίδι».

Συμπληρωματικά πρόσθεσε: «Μπορεί να είμαστε λίγο πιο ήσυχοι στο σύντομο μέλλον αλλά υποσχόμαστε πως θα επιστρέψουμε, μεγαλύτεροι, τολμηρότεροι και καλύτεροι από ποτέ».

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το παιχνίδι θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο κανονικά σε όλες τις πλατφόρμες, με τους κατόχους PS Plus Extra, Premium και Xbox Game Pass να έχουν την δυνατότητα να το απολαύσουν χωρίς εξτρά κόστος.

Πηγή: Turtle Rock Studios

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.