Για κλοπή των animations του Elden Ring κατηγορείται το Bleak Faith: Forsaken

Για κλοπή των animations του Elden Ring κατηγορείται το Bleak Faith: Forsaken

  • Το στούντιο απαντά.

Δεν ξαφνιάζομαι πλέον όταν βλέπω μικρότερους, αλλά και AAA, developers να εμπνέονται από τη FromSoftware, έτσι άλλωστε δημιουργήθηκε και το soulslike genre. Το παρακάτω στούντιο, βέβαια, ίσως να το πήγε ένα βήμα παραπέρα από τους υπόλοιπους, καθώς φαίνεται πως τα animations του νέου τους τίτλου Bleak Faith: Forsaken είναι πανομοιότυπα με εκείνα του Elden Ring.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο, η ομοιότητες είναι ξεκάθαρες και η πιθανότητα όλο αυτό να πραγματοποιήθηκε τυχαία είναι μηδαμινές. Παρόλα αυτά, ίσως οι developers της Archangel Studios να μην είχαν κακόβουλες προθέσεις, καθώς αναφέρεται στο tweet πως τα animations πάρθηκαν από ένα πρόγραμμα με όνομα DS Anim Studio, που μπορεί και εξάγει αρχεία από τους τίτλους της FromSoftware με σκοπό τη χρήση τους σε μη κερδοσκοπικά fan projects. Τέλος, η Archangel Studios τοποθετήθηκε επί του θέματος στο Discord, λέγοντας πως αγόρασαν μερικά από τα animations τους μέσω του Epic Marketplace.

Πηγή: dualshockers.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.