Δεν υπάρχουν πλάνα για port του Valheim στο PlayStation

Δεν υπάρχουν πλάνα για port του Valheim στο PlayStation

  • Η πόρτα όμως μένει ανοιχτή...

Θυμόμαστε όλοι το Valheim που είχε μεγάλη επιτυχία στα PC, και θα σκεφτόταν κάποιος ότι με το σκανδιναβικό setting του παιχνιδιού θα “κούμπωνε” μια χαρά στο κοινό του PlayStation, αν σκεφτούμε και την επιτυχία του God of War Ragnarok που εξετάζει και αυτό την μυθολογία των Σκανδιναβών. Ωστόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προγραμματιστή Jonathan Smårs στο podcast Xbox Expansion Pass, εξετάζει μόνο την κονσόλα της Microsoft και όχι τα PS4/PS5.

Σύμφωνα με τον Smårs, η Coffee Stain συνεργάστηκε με τη Microsoft για να φέρει το παιχνίδι στα Xbox One και Xbox Series X|S, κάνοντας πλέον το ντεμπούτο του στο Game Pass.  Αυτό τώρα θα μπορούσε να είναι μια time-limited αποκλειστικότητα η άπλα η εταιρεία να το πηγαίνει ένα βήμα τη φορά. Αυτό το λέμε γιατί οι developers άφησαν την πόρτα ανοιχτή, υπονοώντας ότι "όλα είναι πιθανά στο μέλλον " όσον αφορά στην πιθανότητα μεταφοράς του Valheim και σε άλλα οικοσυστήματα όπως στα PS4, PS5 και στο Nintendo Switch. Τι λέτε θα θέλατε να δείτε τον τίτλο στην κονσόλα της Sony και της Nintendo;

Πηγή: PushSquare

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.