Αποκτήστε δωρεάν το Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War για PC

Αποκτήστε δωρεάν το Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War για PC

  • Μέσω του Epic Games Store.

Οι Πέμπτες για τους PC gamers είναι ξεχωριστές, αφού εδώ και χρόνια έχουν δεδομένο πως θα αποκτήσουν δωρεάν είτε ένα, είτε δύο, είτε ακόμα και τρία παιχνίδια. Αυτό γιατί το Epic Games Store σταθερά και ασταμάτητα κάθε βδομάδα εμπλουτίζει δωρεάν τη συλλογή μας.

Αυτή τη φορά, η Epic Games χαρίζει το Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War, ένα turn-based strategy που κυκλοφόρησε το 2018, αποκομίζοντας αξιοπρεπέστατες κριτικές. Η σωστή διαχείριση και αξιοποίηση πόρων είναι απαραίτητη για την υπεροχή σας στον κόσμο του Gladius. Επιλέξτε μία από τις τέσσερις διαθέσιμες φυλές και ξεχυθείτε στη μάχη.

Έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε το Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War μέχρι και 23 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα, κρατώντας το για πάντα στη συλλογή σας. Τα παιχνίδια που πρόκειται να πάρουν τη θέση του είναι τα Chess Ultra και World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War.

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.