Ξεκίνησαν οι Essential Picks προσφορές του PS Store

Ξεκίνησαν οι Essential Picks προσφορές του PS Store

  • Με πρόσφατες κυκλοφορίες.

Η καμπάνια των "απαραίτητων" αγορών του PS Store ξεκίνησε εκ νέου, συνεπώς υπάρχουν αρκετοί γνωστοί εκπτωτικοί τίτλοι για να ψωνίσετε στα ψηφιακά καταστήματα των PS4 και PS5. Αυτή η εκδοχή της 'Essential Picks' λίστας φέρνει ορισμένα games σε μειωμένη τιμή τα οποία κυκλοφόρησαν ήδη μέσα στο 2023, συνεπώς δεν μετράνε καν δύο μήνες διάθεσής τους στην αγορά.

Από τη μία, έχουμε το Forpsoken, το νεότερο ημι-αποκλειστικό παιχνίδι του PS5 που, ομολογουμένως, δεν τα πήγε καλά ούτε σε πωλήσεις ούτε σε κριτικές. Αυτό το οδήγησε να εισαχθεί από νωρίς σε promo, εφόσον αυτή τη στιγμή μπορείτε να το αποκτήσετε έναντι 53.59€, τη στιγμή που η αρχική του τιμή είχε οριστεί στα 79.99€. Άπαξ και βρίσκετε ενδιαφέρον στο concept του, καλύτερα να το πάρετε σε αυτή την τιμή, από ότι σε full price. Τη γνώμη μας πάντως σας την είπαμε.

Το έτερο πρόσφατο release αυτών των προσφορών είναι το One Piece Odyssey, για το οποίο σας μίλησα ο ίδιος. Η τιμή του παιχνιδιού έχει πέσει προσωρινά κατά 30% στα 48.99€ από τα 69.99€ του αρχικού launch, μπαίνοντας για πρώτη φορά σε προσφορά. Όπως είπα, το παιχνίδι απευθύνεται αυστηρά σε fans του One Piece, οπότε αν δεν είστε του σύμπαντος ή των παραδοσιακών JRPG's κοιτάξτε αλλού. Αν είστε και εσείς honorary μέλη των Straw Hats, μπείτε με επιφύλαξη.

Άξια αναφοράς και η περίπτωση του Football Mangager 2023, που διανύει την πρώτη του θητεία σε PlayStation οικοσύστημα. Τη δεδομένη στιγμή κοστίζει 33.49€, οπότε μπορείτε να γλιτώσετε σχεδόν 17€ από το ντάρικο της αρχικής του τιμής και να έχετε κάθε δίκιο να θεωρήστε προπονητές του καναπέ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκατοντάδες τίτλοι στην ίδια λίστα με πεσμένη τιμή, αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις κάτω των 20€, οπότε πατήστε εδώ για να δείτε με την ησυχία σας όλο τον κατάλογο προσφορών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.