Πέθανε ο ηθοποιός Lance Reddick με συμμετοχή σε πολλά games

Πέθανε ο ηθοποιός Lance Reddick με συμμετοχή σε πολλά games

  • Ενός λεπτού... Sylens...

Αυτά τα ξαφνικά είναι που σκάνε και πιο άσχημα, ιδίως όταν έχουμε να αποχαιρετήσουμε ανθρώπους με τέτοια συμβολή στο αγαπημένο μας χόμπι. Πριν λίγο επιβεβαιώθηκε δυστυχώς ο θάνατος του Lance Reddick, του 60χρονου Αμερικανού ηθοποιού/μουσικού, εφόσον βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τους οικείους του. Η είδηση συγκλόνισε όσους γνώριζαν το έργο του σε τηλεόραση, σινεμά και video games, με τον τελευταίο τομέα να είναι και αυτός στον οποίο διακρίθηκε και περισσότερο, συμμετέχοντας σε πολύ μεγάλα projects, όπως στα Horizon Zero Dawn/Forbidden West ως Sylens και στα Destiny 1 & 2 ως Commander Zavala. Πολύ πρόσφατα έπαιξε και τον Albert Wesker στη σειρά Resident Evil του Netflx, όπως και στη νέα John Wick ταινία.

Ο ίδιος είχε ανεβάσει και ένα teaser που υποδείκνυε την ενεργή του συμμετοχή στο επερχόμενο DLC του Horizon Forbidden West και δεδομένου του ότι η επέκταση κυκλοφορεί σε έναν μήνα, πολύ πιθανό να πρόλαβε να ολοκληρώσει τη δουλειά του σε αυτό. Οι περισσότεροι βέβαια τον γνωρίζουν από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Cedric Daniels στη σειρά The Wire. Εστιάζοντας στο γεγονός αυτό καθ' αυτό, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τα αίτια του θανάτου του να είναι φυσικά, δίχως να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Την είδηση αναπαρήγαγαν όλα τα μεγάλα μέσα του εξωτερικού, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Και εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη. Η κληρονομιά που αφήνει είναι οι εξαιρετικές ερμηνείες του, τις οποίες θα θυμόμαστε και θα συνεχίσουμε να εκτιμάμε προς τιμήν του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.