Αποκτήστε δωρεάν για PC το Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

Αποκτήστε δωρεάν για PC το Tiny Tina's Assault on Dragon Keep

  • Ό,τι πρέπει αν σας δελεάζει το Wonderlands.

Λίγο πριν το Tiny Tina's Wonderlands καταγράψει και επισήμως έναν χρόνο κυκλοφορίας, η 2K συνεργάζεται με το Steam για τη δωρεάν διανομή του prequel του, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Πρόκειται για ένα standalone "χαοτικό adventure", όπως το περιγράφουν οι δημιουργοί του, που λειτουργεί ως παιχνίδι-εκμάθηση των μηχανισμών και των χαρακτήρων που θα συναντήσετε στο πολύ μεγαλύτερου σκέλους Wonderlands. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αξίζει, εφόσον το Assault on Dragon Keep είναι ακόμα μία ευχάριστη spin-off λοξοδρόμηση από το σύμπαν του Borderlands, με καλαίσθητο fantasy κόσμο και έξι playable χαρακτήρες για να πειραματιστείτε. Χαρακτηρίζεται από μπόλικο looting, πολύ shooting και αρκετό χιούμορ και θέτει και τις βάσεις των όσων είδατε ή σκοπεύετε να δείτε στο Wonderlands.

Το παιχνίδι διανέμεται και θα συνεχίσει να διανέμεται δωρεάν για PC, μέσω της πλατφόρμας του Steam, μέχρι και τις 23 Μαρτίου το απόγευμα, επομένως έχετε κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα για να το εντάξετε εγκαίρως στη συλλογή σας. Για το ίδιο χρονικό διάστημα, η μεγάλη συνέχειά του θα βρίσκεται σε προσφορά, εφόσον το παιχνίδι πωλείται αυτή τη στιγμή προσωρινά στα 29.99€ στο Steam. Ξέρετε, λοιπόν, τι έχετε να κάνετε να δελεάζεστε στην ιδέα να διαλύσετε golems, δράκους και σκελετούς.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήστε το Tiny Tina's Assault on Dragon Keep.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.