Πιο τρομακτικό από ποτέ δείχνει το Layers of Fear στο gameplay demo του

Πιο τρομακτικό από ποτέ δείχνει το Layers of Fear στο gameplay demo του

  • Δείχνει τα δόντια της η Unreal 5.

Η υπόσχεση λανσαρίσματος τον Ιούνιο αναγκάζει, καλώς η κακώς, τη Bloober Team να αρχίσει να μας δείχνει το νέο της όραμα γύρω από τη σειρά Layers of Fear. Το remake/reboot/re-imagine του παιχνιδιού που έκανε γνωστό το πολωνικό στούντιο είναι καθ' οδόν και είχαμε την πρώτη ωμή gameplay παρουσίαση του περιεχομένου του, που είχε ως στόχο την εστίαση στην τεχνολογική αναβάθμιση από την οποία μπορεί να επωφεληθεί ο τρομακτικός του κόσμος. Πράγματι, τα πλάνα που βλέπουμε και προέρχονται από ένα build του παιχνιδιού χτισμένο στην Unreal Engine 5 είναι ξεκάθαρα εντυπωσιακότερα. Οι Bloober και Anshar Studios ξανά μέσω αυτού να παραδώσουν ένα "σχολαστικά-εκλεπτυσμένο ταξίδι τρόμου", αναμειγνύοντας τα περιεχόμενα των Layers of Fear, Layers of Fear 2 και ενός νέου DLC, που έρχεται για να αποτελέσει την "τελική νότα" και συνδετικό κρίκο στα γεγονότα του επερχόμενου horror game.

Στη νέα αυτή του μορφή, το Layers of Fear μας γνωρίζει σε έναν νέο μηχανισμό, αυτό του κρατήματος ενός φαναριού, απαραίτητο για την αντιμετώπιση των διαφόρων σοκαριστικών γεγονότων στην ιστορία του παιχνιδιού. Οι ιστορίες των Painter, Actor και Writer έχουν από έναν διαφορετικό τρόπο να μας φρικάρουν με το σκοτάδι τους και γενικότερα φαίνεται σαν ένα game που θα δυσκολέψει πολλούς φοβιτσιάρηδες. 

Να θυμίσουμε βέβαια πως αυτό δεν είναι το μόνο project που έχει στις πλάτες της η Bloober Team, εφόσον τον Σεπτέμβριο μάθαμε και επίσημα πως της έχει ανατεθεί η επαναφορά του ιστορικού Silent Hill 2, ενώ πρόσφατα δήλωσε πως θα ήθελε να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στο IP της Konami.

Πρώτο πάντως σίγουρα θα φτάσει το Layers of Fear, εφόσον θα κυκλοφορήσει αν όλα πάνε καλά τον ερχόμενο Ιούνιο σε PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.