Δοκιμάστε το Sonic Frontiers μέσω PS Plus Premium

Δοκιμάστε το Sonic Frontiers μέσω PS Plus Premium

  • Εκμεταλλευτείτε ακόμα ένα trial.

Η έλευση του πρώτου δωρεάν DLC για το Sonic Frontiers συνοδεύεται από ακόμα μία έκπληξη για όσους προτίμησαν τις PlayStation εκδόσεις του παιχνιδιού. Όπως επιβεβαιώθηκε από το κλείσιμο του σχετικού άρθρου στο PS Blog, ξεκινώντας από αύριο 22 Μαρτίου, οι συνδρομητές της ανώτερης PS Plus βαθμίδας (Premium) θα αποκτήσουν ολιγόωρη πρόσβαση στο παιχνίδι μέσω των game trials. Το πόσο θα διαρκεί αυτή η δοκιμαστική έκδοση δεν το γνωρίζουμε (θα ανανεώσουμε το άρθρο με το που επιβεβαιωθεί), ωστόσο τα περισσότερα games με "demo" έκδοση σε αυτή τη λίστα επιτρέπουν 2-3 ώρες στην πλειονότητα των περιπτώσεων.

Σας συνιστούμε να περιμένετε το update της 23ης Μαρτίου βέβαια για να μπείτε έστω στη διαδικασία του trial, εφόσον τότε θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο update του παιχνιδιού, με αρκετό εξτρά περιεχόμενο και ορισμένες μεγάλες διορθώσεις/προσθήκες. Το παιχνίδι είναι cross-gen, επομένως θα μπορείτε να παίξετε λίγες ωρίτσες ανεξάρτητα από το αν έχετε PS4 ή PS5, αρκεί απλά να είστε ενεργοί συνδρομητές του - επαναλαμβάνουμε - PS Plus Premium.

Πριν λίγους μήνες θα σας λέγαμε πως και να το αποφύγετε δεν θα χάνατε και κάτι, όμως το Sonic Frontiers αποδείχθηκε πολύ πιο ευχάριστο, αν όχι καλύτερο, από το αναμενόμενο και ειδικά σε θέματα πωλήσεων και απήχησης δείχνει να άφησε άκρως ικανοποιημένη τη SEGA. Ίσως αυτή η trial έκδοση να σας πείσει και κατά πόσο θέλετε να προβείτε στην αγορά του μετέπειτα.

Δείτε επίσης το αναλυτικό μας review για το Sonic Frontiers από τον Λεωνίδα Κυπραίο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Γράψτε ένα σχόλιο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, που υποδεικνύονται με έναν αστερίσκο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.