Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Immortals of Aveum της EA

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Immortals of Aveum της EA

  • Ένα «μαγικό» FPS για τις ζεστές μέρες του Ιουλίου παρακαλώ…

Στροφή στις ρίζες της φαίνεται πως κάνει τον τελευταίο καιρό η EA, καθώς μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου single-player τίτλου της με το όνομα Immortals of Aveum. Ειδικότερα, το Immortals θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου 2023 και υπόσχεται να φέρει μία νέα πρόταση στο τραπέζι των ΑΑΑ first-person shooters, καθώς θα είναι το πρώτο παιχνίδι του είδους που θα διαδραματίζεται σε μία magic θεματολογία. Ακολουθεί και το trailer που είμαι σίγουρος ότι θα σας πείσει για το εν λόγω concept.

Το Immortals of Aveum θα είναι το πρώτο πόνημα της Ascendant Studios, μία εταιρεία που δημιουργήθηκε μεταξύ άλλων από τον creative director του original Dead Space και πολλών campaigns της σειράς Call of Duty, Bret Robbins γεγονός που της προσδίδει μία κάποια βαρύτητα. Διαδραματίζεται στον μαγικό κόσμο του Aveum, στον οποίο οι άνθρωποι εδώ και χιλιετίες μάχονται για το ποιος θα κυριεύσει τις μαγικές δυνάμεις που δημιούργησαν τον κόσμο αυτό. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Jak, ένας Unforseen και μέλος της ελίτ ομάδας των Immortals που έχει καθήκον να προστατέψει το βασίλειο του Lucium, το τελευταίο οχυρό πριν την ολοκληρωτική νίκη του παντοδύναμου κράτους του Rasharn.

Το καλό όμως σας το άφησα για το τέλος. Το Immortals θα αποτελεί ένα αμιγώς single-player παιχνίδι, χωρίς microtransactions και που υπόσχεται να σας κρατήσει το ενδιαφέρον για αρκετές ώρες, προσφέροντας μία ποικιλία από εξοπλισμό, ξόρκια και μαγικές δυνάμεις, που μπορούν να διαφοροποιήσουν τον τρόπο παιχνιδιού σας. Εκτός από content όμως δεν θα υπολείπεται και ομορφιάς, καθώς η ανάπτυξη του βασίστηκε στη νέα Unreal Engine 5.1, αξιοποιώντας -όπως βλέπουμε και στο trailer- τις εξαιρετικές λειτουργίες των Nanite, Lumen, World Partitions και Metahumans.

Όπως αναφέρθηκε και στην αρχή, το Immortals of Aveum έρχεται στις 20 Ιουλίου σε PS5, Xbox Series X|S και PC, ενώ έχουν ήδη ανοίξει και οι προπαραγγελίες, με την standard έκδοση να κοστίζει 79,99€ και την deluxe 89,99€.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.